Elvanpazarcık Şehit Göksal Cin Ortaokulu

Vizyon: İnsanlığı bir değer olarak görüp ülkesi ve milleti için fedakarlığı yaşam standardı haline getirmiş, yüksek karakterli; fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirmek.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılâplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.

Saatler: Ders Başlama Saati 09:00 Ders Bitiş Saati 15:20
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://elvanpazarcikortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Elvanpazarcık Beldesi Merkez Mahallesi Okul Caddesi Elvanpazarcık Ortaokulu Merkez / Zonguldak

Yerleşim Yeri - Zonguldak Merkez / Elvanpazarcık Beldesi

Ulaşım Zonguldak - Elvanpazarcık hattındaki 8 adet Minibüs ile